PILOTSKE JAKNE

Pilotske kožne jakne sa duplim postavama i krznom, pogodne su za nošenje u najhladnijim zimama, a pošto imaju mogućnost skidanja duple pamučne postave i krzna sa kragne, nosi se i u toplijim prolećnim i jesenjim danima.

PILOT SRL "COW HIDE NATURAL MILD"

Zastarelo

SRL Pilotska kožna jakna, u crnoj i tamno braon boji je izrađena od čvrste i deblje goveđe kože. Jakna ima duplu postavu koja se skida i prirodno krzno na kragni, koje se prema potrebi može skinuti. Čelična letačka pločica i YKK rajsferšlusi doprinose kvalitetu ove kožne jakne, koja je otporna za nošenje i u najekstremnijim vremenskim uslovima. Imamo u ponudi i model bez aplikacija i letačkih bedževa.

crna

braon

bez aplikacija i letačkih bedževa

 

PILOT VINTAGE

Zastarelo

Pilotska kožna jakna braon-vintage (antik) boje, izrađena od birane vrste kuvane goveđe kože. Pogodna je za nošenje i u najhladnijim, ali i toplim vremenskim uslovima, jer ima duplu - ćebe postavu i krzno na kragni koji se mogu skidati. Nije potrebno nikakvo redovno održavanje.

 

PILOT BUFFALO

Zastarelo

Pilotska kožna jakna crne i braon boje, izradjena od čvrste i teže buffalo kože. Pogodna je za nošenje i u najhladnijim, ali i toplim vremenskim uslovima, jer ima duplu - ćebe postavu i krzno na kragni koji se mogu skidati. Nije potrebno nikakvo redovno održavanje.

Crna

Braon

 

PILOT REDWOOD

Zastarelo

Pilotska jakna tamno braon i crne boje sa izraženim pilotskim aplikacijama i pločicom. Izrađena je od čvrste juneće kože, dobro je postavljena i topla, a krzno sa kragne se prema potrebi skida.

Crna

Braon

 

R.A.F JAKNE

Zastarelo

Topla ¾ jakna obložena svim unutrašnjim delovima sa krznom, izrađena od buffalo – retro kože, koja je otporna na vremenske uticaje. Model ove jakne datira od 1944. godine sa vrlo malim izmenama.