MUŠKE JAKNE

Za većinu jakni važi da nije potrebno nikakvo redovno održavanje. U slučaju većeg oštećenja kože, oštećeno mesto može se tretirati kremom, koja je bazirana na prirodnim sastojcima, a za održavanje boje, sjaja, svežine i postojanosti kože koristiti sprej "Leather Cleaner", koji uvozimo iz Velike Britanije.

Old Denim "SRL"

Sportska kožna jakna u texas stilu, izrađena od čvrste juneće, otporne kože, najviše klase.

 

RETRO BRONZE BLAZER "SRL"

Model kožnog goveđeg sakoa bronzane boje u retro stilu '70-tih godina. Otporna je na sve vremenske uslove i ne treba se redovno održavati.

 

RETRO DISTRESS "SRL"

Kožna jakna od čvrste goveđe kože ¾ dužine, prošarane crne boje, izrađena u stilu retro modela '70-tih godina. Proizvođač: "Smart Rang Leather London".

 

LOOPER "Smart Rang Leather London"

Kratka retro bomber – urban kožna jakna, izrađena od kvalitetne ovčije, merino kože. Lagana i prijatna jakna, namenjena za nošenje u sezoni jesen – proleće.

 

Bomber Varsity "Smart Rang Leather"

Bomber muška kožna jakna izrađena od najkvalitetnije, kuvane, ovčije Orlando varsiti crne kože, namenjena za nošenje uz svakodnevnu i sportsku odeću.

 

M-139 "Smart Rang Leather"

Muška kožna jakna od pune jagnjeće Orlando kože sa dvoslojnim kopčanjem i kragnom, 6 spoljnih i 2 unutrašnja džepa.

 

Jason "Smart Rang Leather"

Muška kožna jakna od pune merino jagnjeće antik, "vintage" kože sa ojačanjima na ramenima. Idealno prijanja uz telo i lako se nosi.

 

DAVID HOOD

Lagana i topla kožna jakna, izrađena od jagnjeće - Merino kože, sa 35 gramskim punjenjem. Namenjena je za nošenje u hladnijem i prelaznom vremenskom periodu, a kapuljača se po želji skida sa jakne. Proizvođač: "Unicorn London"

 

STYLE 5002

Model kratke, sportske kožne jakne, namenjene za nošenje u sezoni jesen – proleće. Izrađena je od merino jagnjeće kože 1. klase, koja se ne treba redovno održavati. Ima 15 gramsko punjenje, dva unutrašnja džepa i spoljne džepove. Kragna se može po želji modifikovati u klasičnu ili rusku kragnu. Proizvođač je "Unicorn London".

crna

timber

 

NEW ROCK

Model Rock /Bajkerske jakne izrađene od juneće kože najviše klase. Ova kožna jakna je spoj čvrstine i udobnosti, jer je pored svoje debljine, koža od koje je izrađena meka i savitljiva. "Cow Hide Natural Mild" Na više mesta je zaštićena od kopiranja pečatima, vezom i suvim žigom.

 

CLASSIC COAT

Model klasicnog sakoa izrađenog od jagnjeće nape sa reverima i dugmadima.

 

WINTER 302

Duga, topla, dobro postavljena jakna sa kapuljačom na skidanje, na kojoj je prirodno krzno skandinavske lisice, a namenjena je za nošenje u hladnim vremenskim uslovima. Izrađena je od "merino" jagnjeće "Eco Vary" kvalitetne kože. Proizvođač je "Aviatrix".

 

NEW HANS

Kroj sportskog sakoa, crne boje, izrađenog od tanje bivolje kože, koja se redovno ne održava, proizvođača "Unicorn London".

 

HOT MAN

Kratka kožna jakna izrađena od čvrste bivolje kože, otporne na sve vremenske uslove. Model sportske, dugotrajne jakne, proizvođača "Unicorn London", u crnoj bivoljoj koži i tamno braon retro bivoljoj koži.

Brown

Black

 

SPRING BUFFALO

Kratka, sportska jakna modernog dizajna izrađena od buffalo crne kože. Rajsferšlus je uvučen u telo jakne, tako da se ne vidi kad se jakna zakopča. Nema potrebe za redovnim održavanjem.

 

3055

Kratke kožne jakne, izrađene od teleće nape u crnoj i mornaričko plavoj boji, Namenjena za period proleće/jesen. Posebnost jakne se ogleda u pletenoj kragni koja ima mogućnost skidanja, tako da se kožna jakna može nositi sa klasičnom ili ruskom kragnom. Nije potrebno redovno održavanje i otporna je na sve vremenske uslove.

Crna

Mornaričko Plava

 

NWZ GREASE UP CAMEL

Kratka kožna jakna izrađjena od najkvalitetnije australijske jagnjeće nape sa pamučnom elasticnom kragnom i renderima oko rukava i struka. Otporna je na vremenske uslove i ne traži specijalno održavanje.

 

786 (LONG COAT)

Elegantna varijanta produženog sakoa od bizonove kože. Namenjena za nošenje preko odela ili umesto sakoa. Preporučuje se poslovnim ljudima.

 

No. 1 COAT

Model sportsko-elegantnog sakoa sa rajsferslusom. Izradjena od kvalitetne teže teleće kože. Jakna ima deo duple postave, koja se može zakopčati kao prsluk u hladnijim danima i krznom na kragni. U toplijim vremenima dupli dodatak postave i krzno se mogu skinuti, tako da je pogodna za sve vremenske prilike. Nikakvo specijalno održavanje nije potrebno.

 

LIBRO

Kratka kožna jakna u kamel i crnoj boji, izrađena od Orlando Prime Wax jagnjeće nape visoke klase. Namenjena je za nošenje u jesenjim i prolećnim danima, a proizvođač je Unicorn London.

Kamel

Crna

 

JAVIER

Kratka prolećna kožna jakna, u čokoladno braon boji, izrađena od Merino australijske jagnjeće kože. Ovaj model je strukiran i lagan, sa izraženim modernim detaljima i ruskom kragnom.

Braon

 

Style "137"

Jednostavna i lagana prolećna jakna 3/4 dužine, izrađena od Prime Wax jagnjeće nape, koja nema potrebe za redovnim održavanjem. Proizvođač: "Unicorn London".

 

BOMBER Napa prime Wax

Kratka i lagana kožna jakna u kroju Spitfire jakne izrađena od Prime Wax jagnjeće Nape. Nema potrebe za redovnim održavanjem, a otporna je i na različite vremenske uslove.