Za većinu ženskih jakni važi da specijalno i redovno održavanje nije potrebno.  Za osveženje, čišćenje i konzervaciju kože preporučujemo sprej "Leather Cleaner".

 
 
 

MADONNA

Model kratke ženske sportske jakne, sa ruskom kragnom i drikerima. Izrađena od jagnjeće kože.  Ima više džepova i mogućnost strukiranja sa drikerima.
Specijalno i redovno održavanje nije potrebno.

 
 
 

KRATKE CRUNCH JAKNE

Više modela kratkih jakni do struka izrađenih od "crunch" otporne kozje kože.
 
 
 

811

Model kraće sportske jakne sa ruskom kragnom bez drikera. Blago strukirana, izrađena od jagnjeće kože, koju ne treba redovno održavati.
 
 
 

2131

Kratka ženska jakna naglašenog struka, od jagnjeće kože u crnoj boji.

 
 
 

IMDIG BLUE

Sportska kratka, plavo-crna jakna, izrađena od teleće kože. Namenjena za nošenje u sportskom stilu, naročito uz "blue jeans". Otporna je na sve vremenske prilike i nema potrebe za ikakvim održavanjem.
 
 
 

MATHILDA

Ženske kratke sportske jakne, izrađene od mahagoni braon bizonove i od crne jagnjeće kože. Blago postavljene i imaju kapuljače, po čijem je obodu ušiveno prirodno krzno. Jakne ne traže redovno održavanje, a kapuljače se mogu skinuti i ostaje pletena pamučna kragna.
 
 
 

 

 
 
 

ZOE

Model ¾ ženske, strukirane jakne izrađene od australijske jagnjeće kože u čokoladno-braon boji

 
 
 

ADRIANA

Model kratke strukirane jakne izrađene od australijske jagnjeće Antorio kože u timber boji.

 
 
 

GINA

Model poslovnog kraćeg sakoa, naglašenog struka sa reverima. Izrađena je od jagnjeće crne kože koju ne treba redovno održavati.
 
 
 

1310 JAKNE

Predstavljamo model jakne izrađene u tri različite vrste kože i boje.

To su 3/4 jakne modernog sportsko-elegantnog stila sa kopčama i rajsferšlusom, koji se ne vidi kad se zatvori. Blago je strukirana. Posebnost jakne daje kragna koja se može nositi podignuto i zatvoriti sa kajišićem ili spušteno sa reverima. U ponudi imamo jakne izradjene od jagnjeće crne kože, od goveđe "Crunch" braon kože i mahagoni braon bizonove kože.

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 

4 ZIPC MAHAGONY

Sportska, kraća, strukirana jakna, izrađena od bizonove kože, sa 4 rajsferšlusa i kaišem. Nema potrebe za redovnim održavanjem.

 
 
 

ZARA 30

Model 3/4 sportsko-elegantne jakne sa reverima i dugmadima. Blago strukirana.  Izrađena od crne jagnjeće kože. Nema potrebe za redovnim održavanjem.
 
 
 

2277

Duža ženska jakna sa toplijom postavom i krznenim detaljima. Zatvara se rajsferšlusom i drikerima, a izrađena je od kvalitetne jagnjeće kože.

 
 
 

MARA

Model kraće, tople jakne koja je izrađena od najkvalitetnije jagnjeće kože sa krznom postavljenim kroz celu unutrašnju površinu jakne i kragnu koja se može prilagoditi po želji . Ova jakna predstavlja spoj toplog i laganog, a namenjena je za hladnije vreme.
 
 
 

4035

Jakna ¾ dužine sa krznenom kragnom i reverima i krznenim detaljima na rukavima, izrađena od glazirane teleće kože.

 
 
 

4036

Topla duža ženska jakna, cela postavljena krznom, izrađena od otporne teleće kože.

 
 
 

POLUMANTIL

Model klasičnog polumantila do kolena. Blago strukirana sa manjim reverima. Izradjena od crne jagnjeće kože koja ne traži specijalno održavanje.
 
 
 

DUGI MANTIL

Dugi ženski elegantni mantil od čvršće jagnjeće kože.

 
 
 

DUGI MANTIL SA KRZNOM

Dugi ženski mantil sa krznenim detaljima u jagnjećoj i telećoj koži.

 
 
 

PRSLUK

Kvalitetni ženski jagnjeći prsluk naglašenog struka.

edited by CIP