Za većinu jakni važi da nije potrebno nikakvo redovno održavanje. U slučaju većeg oštećenja kože, oštećeno mesto može se tretirati kremom, koja je bazirana na prirodnim sastojcima, a za održavanje boje, sjaja, svežine i postojanosti kože koristiti sprej "Leather Cleaner", koji uvozimo iz Velike Britanije.
 
 
 

BOMBER

Kvalitetna teleća, crna kožna jakna "pucačica", namenjena za prolećno - jesenju sezonu.  Nema potrebe za redovnim održavanjem, već samo prema potrebi

   
 
   

SPRING BUFFALO

Kratka, sportska jakna modernog dizajna izrađena od bizonove crne kože. Rajsferšlus je uvučen u telo jakne, tako da se ne vidi kad se jakna zakopča.
Nema potrebe za redovnim održavanjem.

   
 
 

SPRING TAN

Lagana, kratka jakna sportsko-elegantnog stila namenjena za nošenje u toplijim i suvim danima. Izuzetno lagana i prijatna za nošenje. Izrađena od vodeno brušene nape, koja se u tehnologiji koristi tek zadnjih godinu dana. Rajsferšlus je uvučen u telo jakne, tako da se ne vidi kad se jakna zakopča.

 
 
 

3055

Kratka, crna kožna jakna izrađena od teleće nape. Namenjena za period proleće/jesen. Posebnost jakne se ogleda u pletenoj kragni koja ima mogućnost skidanja, tako da se jakna može nositi sa klasičnom ili ruskom kragnom.
Nije potrebno redovno održavanje.

 
 
 

X ELEMENT

Model sportske jakne ("deseti element") izrađene od bizonove kože. Namenjena za nošenje u svim vremenskim uslovima. Čvrsta i jaka jakna.
Nema potrebe za redovnim održavanjem.

 
 
 

IMDIG REBRO

Model 3/4 jakne sportsko-elegantnog stila.  Izrađuje se u 2 vrste kože: bizonovoj i goveđoj "saddle" koži.
Nema potrebe za redovnim održavanjem.

 
 
 

IMDIG POCKET

Model kraće jakne, izrađene od bizonove kože koja ne traži redovno odrzavanje.
Karakteristična je po 6 džepova, koji se nalaze u nivou jedan ispod drugog, tako da bez obzira na količinu predmeta u džepovima, oni se neće deformisati. Rajsferšlus je uvučen u telo jakne, tako da se ne vidi kada se jakna zakopča.

 
 
 

NWZ GREASE UP CAMEL

Kratka kožna jakna izrađjena od najkvalitetnije australijske jagnjeće nape sa pamučnom elasticnom kragnom i renderima oko rukava i struka. Otporna je na vremenske uslove i ne traži specijalno održavanje.

   
 
 

SPORT COAT

Sportsko-elegantni model kraćeg sakoa, sa dugmadima i reverima. Izradjena od bizonove kože, koja se ne treba redovno održavati.

 
 
 

786 (LONG COAT)

Elegantna varijanta produženog sakoa od bizonove kože. Namenjena za nošenje preko odela ili umesto sakoa. Preporučuje se poslovnim ljudima.

 
 
 

No. 1 COAT

Model sportsko-elegantnog sakoa sa rajsferslusom. Izradjena od kvalitetne teže teleće kože. Jakna ima deo duple postave, koja se može zakopčati kao prsluk u hladnijim danima i krznom na kragni. U toplijim vremenima dupli dodatak postave i krzno se mogu skinuti, tako da je pogodna za sve vremenske prilike. Nikakvo specijalno održavanje nije potrebno.

 
 
 

PRSLUK FIGHTER

Sportski prsluk sa mnogo funkcionalnih džepova i skrivenih pretinaca izrađen od ojačane jagnjeće kože.

   
 
 

KOŽNI PRSLUK CL

Klasičan muški prsluk od jagnjeće kože sa dugmadima.

edited by CIP